Födelsedag!

Förra året var jag i Kina på min födelsedag och matade pandor och spelade Mah Jong. Året innan det var jag i Egypten och snorklade i kristallklart vatten och trotsade min fiskfobi! 19årsdagen firades på Rangersmatch i New York och middag på Hard Rock café. När jag fyllde 15 var jag i Rom med familjen och kusinerna och nu är jag här i Afrika bland lejonen och alla andra djur! Får se vad som händer nästa år :)

11 reaktioner på ”Födelsedag!

  1. Grattis tredje gången idag! Jäklar vad du far på dina födelsedagar.. nästa år kanske jag kan få vara med och fira dig i låt oss säga, miami och bahamas?! Iofs vi kanske ska fira mig där 😉 och dig i typ dubban? 😉 vad säger du?!?!??!?!?!?! Ueeeh! Ha en bara födelsedag idag! :) :) :) går ju inte att göra ”riktiga” gubbar i kommentarerna för då försvinner ju typ allt de man skrivit … :(

  2. Hejhej! Har fått upplysning om att du uppskattar hälsningar, så här får du grattis. –> Grattis! Får ju hoppas dom har hyfs att ställa fram nåt paket åt dig där nere.

    Prövade för övrigt den där snällkorven som du tyckte var så jättecool, men hallå, den smakade ju som blodpuddingen man fick i skolan, med konsistens som alldeles för torr och smulig äggröra?

    Lite roligt tilläggsvis om du srs var rädd för fiskar? Mjeheheheehhehe :)))))))))hejdå!

  3. Ett stort grattis på födelsedagen från oss. Hoppas du haft en bra dag utan spydiga kommentarer. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *