Hemfärd

Jahapp idag åker vi hem! Eller ikväll rättare sagt. 18:10 går planet och vi landar i lunchtid imorgon. Först mellanlandning i Dubai.

Helt sjukt vad snabbt de här 9 veckorna har gått! Lätt de snabbaste veckorna i mitt liv och även mest händelserika! Herregud vad vi har varit med om mycket och har fått uppleva! Alltifrån galna bilfärder på Bulawayos gator i en landrover till att gosa med lejon och andra kattdjur, flyga över Victoriafallen i bara en sele till att se savannen från en elefantrygg, glida fram i båt på Zambezifloden omringad av flodhästar i solnedgången, spelar bongotrummor tillsammans med afrikaner, sopat gångar och fångat gräshoppor till förbannelse, varit spindeljägare i våra stugor, upplevt äkta afrikanskt åskväder, skrämt ormar i natten, varit 10 meter från vilda noshörningar, släckt bush fire på savannen i mörkret, fått hjärtklappning på kvällarna pga frustration, sett nästan hela the big five i det vilda, donerat material till en fattig skola i Zimbabwe, mockat lejonbajs, prutat på gatorna i Stone Town på Zanzibar, snorklat i kristallklart vatten med delfiner, bränt sönder hela ryggen i solen, pratat swahili med lokalbefolkningen, tagit selfies med jättesköldpaddor, blivit missförstådd (x1000) pga språk, lärt mig att det mesta är hakuna matata, druckit hembryggt afrikanskt öl ur en burk i ett plåtskjul, stått på Cape Point, galopperat på en vit häst på en strand i Kapstaden, pratat med massa taxichaufförer, shoppat billigt i ett megaköpcentrum, druckit enorma mängder cola, fått panikattack på ett flygplan pga grotesk turbulens, åkt lokaltåget i Fish hoek för 7 rand, sett små pingviner på stranden…. Ja det är säkert lika mycket till men det här var det jag kom på nu!

Puh, allt gick ner i väskan!

IMG_7952.JPG

2 reaktioner på ”Hemfärd

  1. Ja herregud vad ni har fått se och göra otroligt mycket. Ska bli kul att få höra om allt ni varit med om nu när ni kommer hem igen. Vi har fått fantastiska uppdateringar via bloggen och har på så sätt fått följa era äventyr. Toppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *