Strand och pooldag

Idag var en lugn dag så först gick vi till stranden för att bättra på brännan. Men när vi kom dit så var det typ ingen som låg och solade och alla gick med kläder på?! Visst det blåste storm men ändå. Hur som helst så la vi oss och pressade. Och folk gick förbi med täckjacka och mössa och där ligger vi i bikini haha. Har tyvärr inga bilder för jag hade vattenkameran då. Det gick ju INTE att bada iallafall för det var iskallt! Nu är man ju van med Indiska Oceanen och Zanzibar och så kommer man till Atlanten liksom 😉 Det var mycket vågor också. Hajflaggen var svart idag vilket betyder att sikten är för oklar för att se varken haj eller inte. Så man badar på egen risk då. Grön flagg då är sikten klar och ingen haj syns till. Röd betyder att det finns stor risk för haj och man ska inte bada. Vid vit flagg ljuder sirenen och då har haj synts till och man ska genast upp ur vattnet. Fett läskigt!

Vi la oss vid poolen sen iallafall för man frös ju typ ihjäl på stranden. Vid poolen var det betydligt varmare och blåste inget så det var riktigt skönt! Poolen var dock lite kall men skönt att kyla av sig i värmen. Det är en helt annan värme här jämfört med Zanzibar. Här svettas man inte! Där rann ju svetten konstant.

När molnen kom på eftermiddagen så gick vi in och sov en stund.

IMG_1248.JPG

IMG_1247.JPG

Sen gick vi ut och åt på en trevlig restaurang hör i området. Jättegott var det! Imorgon blir det Godahoppsudden med Emma och Lisa! Tyvärr blev det inget Project Playground idag för det var lite missar i kommunikationen via mail mellan oss och dem… Så det får bli en annan gång! På lördag ska vi rida på stranden! Älskar hästar och älskar att galoppera!

2 reaktioner på ”Strand och pooldag

  1. Men va?! Ska ni rida på stranden, precis som på film ju!!! :) åh va häftigt! Tycker du om o galoppera? ;p trodde du inte gillade de!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *