Ridning!

Imorse passade man på att steka lite innan ridningen. Det gäller ju att pressa sista tiden! 😉

Vid lunchtid åkte vi mot ranchen och det var såå varmt! De andra i gruppen var sena så jag och Sandra fick rida ut själv med guiden.
br />
IMG_7944.JPG

IMG_7943.JPG

Vi hade sagt att vi var erfarna ryttare haha så vi fick lite ”svårare” hästar. Min var jättesnäll och go, Cassie. En vit stor häst som var högre än mig i mankhöjd så hon va säkert 165 nånting. Bjässe! Har typ aldrig ridit på ”vanliga” hästar, bara isisar och nordsvensk och dom är ju inte så stora. Bara grova. Hur som helst, Sandras häst var lite värre och ville bitas i fötterna! Och ryckte mycket med huvudet. Jag tycker det är lite läskigt med hästar man inte känner, särskilt sådär stora. När vi skulle ut i paddocken så bet en annan häst efter mig och Cassie så hon hoppade åt sidan. Men sen gick det bra! Vi red en stekhet väg ner mot stranden kantad med grönska. Vi gick över en vattensamling också och det blåste så mycket så det blev lite vingligt när det var djupt för hästen att gå. Sen var vi på stranden! Vilken idyll! Vågorna i det turkosa vattnet, kritvit sand och stora berg som reser sig runt om – allt sett från hästryggen! Efter ett tag skulle vi trava och det är faktiskt svårt! Har ingen takt och det var riktigt jobbigt och man blev så törstig! Sen var det dags för galopp. Äntligen! Hade lite svårt att få fart på henne först men sen gick det fort! Det är väldigt jobbigt som sagt. Sen nästa gång vi skulle galoppera så kom vi lite för nära guiden och hans häst så började Cassie SKENA! Alltså riktigt jävla snabbt och det var stor skillnad på hastigheten jämfört med galopp. Men fick stopp på henne till slut. Sandra som var bakom sa att den andra hästen hade sparkat rakt ut åt sidan mot oss så det var väl därför hon sprang..! Men jag älskar att galoppera! Och såhär på en strand var ju som en dröm!

IMG_7947.JPG

IMG_7948.JPG

IMG_7946.JPG

IMG_7945.JPG

IMG_7949.JPG

IMG_7950.JPG

IMG_7951.JPG

På vägen tillbaka blev jag biten av ett megakryp på låret som svällde upp och gjorde skitont! Det strålade i hela benet ett bra tag efteråt men gick över sen.

På kvällen blev det middag i stora köpcentret i Waterfront. Höll i pengarna så det blev inge shopping för mig! Det centret är sjukt stort och man skulle behöva flera dagar för att gå igenom allt där. Det är så fint med julpyntet överallt!

En reaktion på ”Ridning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *