Bejing Airport

Framme i Peking nu efter världens kallaste flygtur! Satt med en jättetrevlig engelsk kvinna som hette Hazel. Love british people! Kollade på vänner, how i met you mother, modern family och nåt mer som hade med jul att göra. Spelade ett spel som hette caveman, tränade kinesiska på skärmen men gav upp efter första anblicken av en mening. Körde lite spanska istället och glänste.

Det är så konstigt att resa långt för samtidigt reser man ju i tiden! Nu är klockan 11 på morgonen här och jag har sovit max två timmar. Natten försvann liksom. Först middagsmat på flyget och nån timme senare var det ”good morning!” och frukost! What….

Som sagt, är i Peking nu och har hittat WiFi tack vare att jag är värsta datahackern och knäckte lösenordet för gratis internet som egentligen bara är för kinesiska mobilnummer. Mitt stoltaste ögonblick hittills på resan haha.

En kille skulle hjälpa mig här på flygplatsen att hitta rätt, även fast jag stod i rätt kö. Och dum som jag är följde jag efter och han gick till en annan kö och for omkring och sen ba ”give me 100” och det är 100kr!! Jag sa noo nooo it’s too much och att jag inte visste att han skulle ha pengar, för jag klarade ju mig själv?! Så jag drog till med att jag bara hade svenska pengar och att jag skulle växla framme i Chengdu men han blev sur och gick. Tänkte att nu hämtar han väl kinesiska maffian och skjuter mig! Det är ju sååå orutinerat att bara ha 100-sedlar för allt är ju så billigt… Måste köpa lunch (eller egentligen supertidig frukost) här på flygplatsen för att få lite växel. Men fan vad dom kommer luras… Liksom ska jag betala taxin som volontärresor har fixat åt mig? Som sagt, man känner sig ganska liten såhär på egen hand…

Särskilt när jag kom till terminal 3 (med buss!) på flygplatsen efter att ha landat på 2:an… Såååååå stort, europeiska flygplatser kan slänga sig i väggen…

Classic flygplansbild:
20131103-121809.jpg

Kina!

20131103-121954.jpg

Man ser inte hur stort det var men jäklar vad stort det var!

20131103-121555.jpg

Här sitter jag nu:

20131103-121701.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *