Svarta fåret

Känner mig aningens uttittad här… Man ser hur de försöker kolla lite diskret på mig men dom lyckas inte så bra haha. Väntar bara på första bilden 😉 Ska ju flyga inrikes nu och jag är den enda icke-kinesen, den enda med rött hår och den enda som är förhållandevis LÅNG! Kunde man aldrig tro, att jag skulle vara den längsta nånstans!

Jag behöver sova. Allra helst i min säng som är världens skönaste… Men bara en säng..!

Nu kör jag på med uppdateringarna för jag har inte så mycket annat för mig… Men desto mer för er att läsa!nFacebook funkar iallafall via en bakväg som pappa fixat, woho! Så jag kommer nog överleva på den fronten. Maten är jag väldigt nervös för dock. Och ankomsten till Chengdu, kommer nån att stå där? Vart släpper den av mig? Vilka ska jag träffa på hostelet? Hur hittar jag dom? Hur vet receptionen att min vistelse där redan är betald? So. Many. Questions.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *