Amsterdam

Schipol flygplats är helt galet stor! Från det att vi landade till att jag äntligen klev av tog det typ en kvart. Vi åkte alltså i femton minuter, över en motorväg bland annat. På en bro såklart. Allt är så sjukt stort! Nu har jag hittat rätt gate och håller redan på vänja mig med kinesiska språket, de flesta som sitter här är kineser och har munskydd och kameran i högsta hugg haha.

Det är en väldigt märklig känsla att säga hejdå till mamma och pappa för tre veckor, gå på ett plan och flyga ensam till nåt som jag inte riktigt vet vad som väntar. Alltid när jag flugit själv så har ju någon som jag känner väntat vid slutdestinationen men nu väntar (förhoppningsvis) bara någon okänd med en skylt med mitt namn på. Jag känner mig ganska liten och vet inte vad jag ska förvänta mig av den här resan eftersom den inte liknar någon annan resa jag tidigare gjort. Men det lär väl visa sig.

Planet som ska ta mig till Peking!

20131102-160602.jpg

2 reaktioner på ”Amsterdam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *