Last day

Inatt har det åskat som attan! Har vaknat av åsksmällarna flera gånger. Och då är jag en sån som aldrig vaknar av nånting. Vi tog iallafall sovmorgon och gick upp vid halv 10. Sen har vi varit på fotorunda och varit inne med Nkulu. Han var på bushumör idag och han brottade nästan mer mig när jag kom in! Nu kommer jag ihåg varför jag är rädd för katter 😉 han gör inte illa en men i och med att han är så stor nu och har vassa tänder och klor kan han råka skada en ändå. Han bet lite i mitt ben också. Men han är för go asså! Jack russeln Luna var med där inne och dom leker hela tiden. Hon låter dock farligare än honom..! Hon brukar vara där ensam också utan uppsikt, vilket jag aldrig skulle göra – lämna en hund med ett nästan fullvuxet lejon!

IMG_7564-4.JPG

IMG_7569.JPG

Sköldpaddorna har fått två hus nu med hö i. Jag fattar inte var de tar vägen för jag ser bara de två största när jag går in där. Men de är ju så bra kamouflerade också. Sen har jag och även Sandra (!) klappar fågeln Henry! Han är så go. Och lammet Kane också, han är som en liten hund! Åh kommer sakna så många…

Henry följer efter en hela tiden och vill bli klappad! Så konstigt med en så stor rovfågel som är så kelig :)
IMG_7574.JPG

Vi fick våra certifikat idag också och jag heter Marlin på mitt…. Vet inte om jag vågar säga till. Japp, sån är jag. Har ju dock aldrig presenterat mig som Marlin även om folk ofta kallar mig det ändå och i min ansökan (och pass som de har skrivit av) så står det ju Malin så det borde ju bli rätt.

IMG_7581.JPG

En rovfågel som var mager och inte kunde flyga i Matopos som vi tog hit för nån vecka sen släpptes ut idag! Eller den släpptes ut i en annan stor fågelbur med hål i taket så att den skulle kunna flyga ut. Först flög den och satte sig på en gren sen tog den sats och flög ut i friheten! Det är så speciellt med fåglar som släpps ut för det synd verkligen att de är fria när de flyger iväg! Så fint.

IMG_7580.JPG

Känns lite overkligt att vi åker imorgon! Shiiit. Men tydligen regnar det på Zanzibar..! Åh nu vill vi ju ha solsemester och bara slappa! Inte behöva sitta inne och gömma sig för regnet. Vi har ju stora planer på att bli bruna som pepparkakor till jul!

Det har regnat lite idag och nu är det igång igen BIG TIME! Det åskar också. Synd, för jag ville sitta ute och äta middag ikväll! Märker även nu att vårt tak läcker så det regnar för närvarande in i min säng….

Sötaste Lala! Han jobbar med rovdjuren och är världens trevligaste och gulligaste! Alltid glad och pratar :) fast alla som jobbar här är supergoa och trevliga!
IMG_7572.JPG

Rovdjuren posade extra fint dagen till ära!

IMG_7570.JPG

IMG_7577-0.JPG

En reaktion på ”Last day

  1. Så grymt att ni gjort detta nu mallan! Är mäkta stolt och imponerad av er :) ha nu en superhärlig semester resten av tiden så ses vi till jul, puss och kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *