Sovmorgon

Eftersom jag och Sandra gick upp kl 3 inatt för att mata lammen fick vi sovmorgon idag! Så skönt att det bara är Swedish Crew här nu så vi kan bestämma som vi vill :) vi har inte gått upp än men är väldigt hungrig…

Det var rätt kallt när vi var uppe inatt och det blåste mycket. Vädret är ganska konstigt här för en dag regnade det även och var skitkallt! För att sen skina upp till sol och hetta igen. Sen regn igen. Sen sol igen. Vi går mot sommar nu och i november börjar regnperioden som alla längtar efter. Oktober kallas suicide month för att det är så extremt varmt och torrt..!

Sen har jag fått en fråga angående maten. Det är Johanna som uuuundrar vad jag äter 😉 Jag äter typ vanlig mat. När de andra får köttfärs eller köttbullar t ex så får jag sojavarianten. Jag har fått fyllda butternut squash och andra fyllda grönsaker, varma mackor, macaroni and cheese, olika pajer med spenat m.m., grillade champinjoner, pannkakor, grytor med squash och svamp. Ja ganska ”normal” mat! Vi får ofta resterna från gårdagen på luncherna. Jag saknar dock pommes frites! Men måste säga att jag är väldigt förvånad över hur bra det gått med veg maten! De förstår att jag inte vill att det ligger tillsammans med köttet och att man tillagar i olika kärl osv. Så det är jag väldigt glad för!

Såhär ser det ut lite överallt. Spindlar på toan, i duschen, i hyddan, i taket, vid djuren osv.

IMG_7215.JPG

En reaktion på ”Sovmorgon

  1. Haha tack för svaret :) Men du det låter ju skitbra! Bättre än vad jag äter hemma haha… Fy i helvete för alla spindeljävlar. Så jävla imponerad av dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *