Ledig dag

Idag var vi lediga så jag, Sandra och Ellen var och tittade till kaninungarna som hade överlevt natten! Det var skönt att se efter den tråkiga nyheten med Alan. Men den dräktiga kaninen har inte fött än. Vi smider lite planer på att fixa till i den stora kanininhägnaden så de får mer skugga och mer gräs och kullar.
.

IMG_7004.JPG

Sen åkte vi till Bulawayo för att ta ut pengar, äta pizza och handla. Så nu har vi bunkrat upp med chips, kakor, läsk, jordnötssmör osv. Inne på pizzastället så kom det in en man och slog till en av våra volontärer på halsen med en bunt papper! Så himla konstigt och läskigt för sen såg vi att han gick och åt saker ur soptunnor och pratade med en flaska… Så troligen hade han ju nåt fel.

Satt fint med pizza!

IMG_6995.JPG

Såhär åker vi:
IMG_6994.JPG

Vårt kök:
IMG_6997.JPG

Söta skolbarn i stan:
IMG_6996.JPG

Har glömt att berätta att vi har ju faktiskt släppt ut vårt första djur redan! Eller nja, det va en fågel som hade fastnat i en liten bur där den inte skulle vara så vi bände upp buren och lät den flyga iväg.

Igår när jag väntade utanför toaletten så räknade jag till 15 olika äckliga saker på väggen utanför. Alltifrån ödlor till kackerlackor och spindlar. Inne på toan var det även en afrikansk geting (död) och en snigel och en kackerlacka. Och tidigare under dagen var där en SVART MAMBA! En av afrikas giftigaste ormar som du dör av om den biter. En kobra eller om det var en pytonorm har varit på besök i en av stugorna också. Alltså I en stuga. Och en skorpion har hittats här omkring också. Känns ju lite overkligt måste jag säga. Fråga mig inte hur långt bort närmsta motgift finns mot diverse saker för det vill ni inte veta. Så det gäller ju att se upp och ha genomgång av alla saker varje kväll.

En reaktion på ”Ledig dag

  1. Hej Malin! Men va mycket du är med om, oh vilken tuff tjej du är som klarar av alla kryp mm. Du blir väl journalist sen för du skriver och fotar så otroligt bra. Tusen tack för det fina armbandet jag fick av er! Spännande med Viktoriafallen, ha det så bra. Jag fortsätter läsa om din fantastiska resa. Kram kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *