TÄVLING!

Nu startar jag en tävling i samarbete med Sandra Hagevall här 😉 För att vara med och tävla ska du skriva en så rolig och passande bildtext som möjligt till den här bilden, när Sandra tittar på den sövda hyenan. Det var många tankar som flög genom hennes huvud då som ni kan se:

IMG_6977.JPG

Tävlingen avslutas om några dagar.
Vinnaren väljs ut av mig och Sandra. Priset är än så länge hemligt och kommer att skickas när vi är hemma igen. Skriv därför med din mailadress när du kommenterar så vinnaren kan kontaktas!

Lycka till och låt kreativiteten flöda! 😉

11 reaktioner på ”TÄVLING!

  1. Jag tar chansen på att vinna priset, då de inte verkar vara så stor konkurrens, men bra för mig 😉
    Jag tror hon tänker: ” vad i h..vete gör jag om den vaknar nu, mitt i afrikas vildaste savann! Vart ska man liksom fly här?! Och hur ska jag göra med den skadade korsbands-malin, hon kan ju inte springa, de märkte man ju på heathrow, höll ju på missa planet för sjutton.. det går inte nu, vill ju inte bli uppäten av denna! jag satsar på att klättra upp i trädet bakom mig om han vaknar! Och hoppas på det bästa med den haltande malin!”

    Detta tror jag(inte riktigt) att sandra tänkte :p

    Märkte själv att jag spårade ur lite.. ueeeh! :)
    Hoppas jag vinner det spännande priset! 😀

  2. Hon tänker: Va fan gör jag här?! Jag vill ju vara hemma i Gävle och gå på bio och äta på helt enkelt varje dag….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *