Flyg

(Skrivet på flyget mellan London och Johannesburg, ca 23:45)

Vi blev lite försenade från London vilket gjorde att den timmen vi hade på Heathrow flygplats hade minskat. Och det är ju Europas största (räknat i antal passagerare per år) så det är liksom inte ”bara” att ta sig från en terminal till en annan. Och ett tips: har ni möjlighet att slippa mellanlandning på Heathrow – gör det. Eller se till att ha god mariginal på en sisådär 5 timmar iallafall. För det är stort och det finns saker att göra där om man nu skulle få tid över. Och kan du undvika att sträcka ut korsbandet i knät tre veckor innan du ska springa oändliga labyrinter på Heathrow – gör det! Men det gick bra, jag gick/joggade/sprang 20 meter bakom Sandra med krampande vader och vi kom fram heeelt genomsvettiga. Men britterna är otroligt trevliga och hjälpsamma och såg att vi först var vilse och hjälpte oss hitta rätt och sen att vi var stressade så de sa åt oss att ta det lugnt :)

Vi har fått middag på planet som var helt okej. Som vegetarian får man förmånen att få maten först. Lite extra lär man väl få när man betalar 200kr extra för veg kost… Sen kollade vi på film och åt Marabou och nu ska vi försöka sova.

Vi kommer att komma fram tidigare än väntat säger piloten. Vi som redan har typ 3 timmar i Johannesburg får nu en extra timme till där. The irony när vi stressar sönder på första mellanlandningen…

IMG_6885.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *