Besvikelse

Okej var ska jag börja? Tyvärr är första intrycket av stället vi ska bo på i 6 veckor inte särskilt bra. Har samma känsla som jag fick i Kina. Först och främst har vi inget badrum i vår hydda ( ja det är en hydda med betongväggar och halmtak med diverse djur uppe i taket) så vi får gå en bit för att komma till public toilet utan papper och tvål. Samma med duschen. Inte så kul eftersom det blir mörkt efter 18 och då blir det KOLSVART. Internet funkar inte heller i vår hydda. Och även om det hade gjort det så får man bara 0,5 gb för 20 dollar. Så när det är slut får man köpa nytt. Båda dessa saker (toalett och wifi) hade vi specifikt frågat om innan vi kom och då fått veta att båda grejerna finns i stugan. Så det känns väldigt tråkigt att IGEN fått helt fel information, samma sak var det ju i Kina.

Och angående själva djurcentret i sig är det också väldigt förskönat. Infon vi fått innan är ju att det kommer hit skadade och föräldralösa djur som vi rehabiliterar här och sedan släpper ut i frihet igen. Och går inte det så får man ge dem ett så bra liv som möjligt i fångenskap. Men det är rätt många djur på väldigt liten yta… Och det här är även öppet lite som en djurpark som besökare får komma till och titta på djuren. Då blir det ju också lite annat eftersom man då tjänar pengar på att visa upp djur i fångenskap liksom…

En annan volontär berättar att det inte kommit in nåt djur alls under hennes 3 veckor här och inte eller har nåt släppts ut. Det känns som en stor besvikelse då det är det stora syftet med hela projektet och anledningen till varför jag åker!

Vi får se hur det blir imorgon när vi får ordentlig introduktion och får fråga massa frågor. Förhoppningsvis kommer det kännas lättare men antingen toalett eller wifi asså tack!! Gärna ett till eluttag i hyddan också för jag har kamera ipad och mobil och Sandra har mobil och kamera.

Vi fick en genomgång under middagen (veg köttbullar och potatismos!) att vissa saker kan kännas jobbiga att göra, som att förbereda maten till rovdjuren. Då får man stycka upp hela köttet som kan vara en åsna, get, kyckling eller vad som helst… Men man fick tacka nej också om man ville. Ööh? Vill inte att mina vegbullar ska ligga tillsammans med köttbullarna men stycka upp ett åsnehuvud, yeah right.

Inga bilder nu för det kommer sabba mitt lilla wifi jag har

En reaktion på ”Besvikelse

  1. Men fan va drygt det där är!!känner igen om man säger boende biten,att det är så jäkla förskönat. Men hoppas de känns bättre. Kul att du bloggar mycket!! Hälsa sandre :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *