Kineser

Kineserna är helt otroligt äckliga och oförskämda med vissa saker. Dom gör sina spottningar – harklar sig och tar i från magen och spottar, nyser utan att hålla för munnen/näsan utan rakt ut i luften (även om man råkar sitta framför nån på bussen, som jag igår), hostar hej vilt bland folk utan att försöka hindra alla bakterier från att smitta alla andra, rapar HÖGT och ljudligt vid alla tillfällen, glor som fan och pekar, ställer sig och röker bredvid matbordet och låter sina barn bajsa på gatan. Antar att det är deras kultur så man får bara acceptera det. Men det som faktiskt är oförskämt mot en personligen är när folk tar kort på en utan att fråga. Liksom pekar och skrattar och knäpper kort. Och även filmar. Blir riktigt less på det och försöker fundera ut nåt jag kan göra tillbaka. Köra upp min egen kamera i ansiktet på dem? Ge dem långfingret? Ge mig förslag!

Igår var det en riktigt lustig känsla när jag städade min pandas inhängnad och folk kom och ropade hello och knäppte kort på mig i buren! Alltså det är faktiskt inte jag som är attraktionen här, utan pandorna! Stackars djur egentligen.

En demonstrerande bild, fast inomhus.

20131122-115900.jpg
OBS! Bilden är arrangerad.

3 reaktioner på ”Kineser

  1. När dom släppt ut dej från buren igen tycker jag att du kan ta kort på alla du ser som fotar dej. Se sedan nöjd ut eller skratta när du tittar på bilden i kameran:)

  2. Ja, så fort dom tar kort på dig så plockar du upp din kamera och PEKAR och skrattar först innan du början knäppa kort, eh?! That’ll show ’em!

  3. Du är ju fin, ta det som en komplimang. Det kostar att ligga på topp=kändis. Du som är en språkbegåvning kan ju chattra lite kinesiska och ruska på huvudet.
    Kram på dig!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *