Snapchat

Tänkte bara säga att snapchat inte fungerar här! Har typ 30 st som väntar på mig… Så ni inte funderar varför jag inte skickar nåt tillbaka. Facebook funkar med en omväg men jag är inte inne där varje dag.

Nu ska jag fira 21 årsdagen med pandorna!

15 reaktioner på ”Snapchat

    1. Åh nej! Det har jag missat och jag har borstat tänderna… 😉 Får ta igen det tidigt imorgon då det fortfarande är den 11e i sverige haha :)

  1. GRATTIS IGEN!! !! 😀 hoppas pandorna firat dig ordentligt idag, så får jag fira dig rejält när du kommer hem 😉 men jag hoppas du kommer få alla snapchat sen, du måste spara en av dom jag skickat! Du fattar nog vilken! Men va snabb så du hinner gör de!

  2. Grattis Malin på Din 21-årsdag!!!! Det ser ut som du har en otroligt häftig upplevelse där borta! Pandorna är ju sååå söta :-) Sköt nu om dig och ha en super födelsedag! Kramar i massor från Forsbergs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *