Victoriafallen

På torsdag till söndag ska vi till Victoriafallen! Jag trodde det bara var ett vattenfall men tydligen är det en stad/by. Det tar 6 timmar dit med buss (som enligt utsago ska ha AC, YEEY!) och där bor vi på hotell/vandrarhem i tre nätter. Jag och Sandra har bett om egen toalett så om det finns ett sånt rum ledigt tar vi det, kosta vad det kosta vill!

Det finns en massa aktiviteter där också, bland annat ska vi göra Sunset cruise (även kallat booze cruise) där man åker båt i solnedgången och äter och dricker hur mycket man vill. Man kan även se lite djur där som jag förstår det! Sjävklart ska vi även kolla på själva vattenfallet och dom som vill kan hålla på med bungyjump, gorge swing och flying fox grejer som bara verkar vara sjukt läskiga så det skiter jag i. Sen ska vi kolla om elefantridningen i soluppgången verkar vara okej för elefanterna så om det är det ska vi även göra det. Då får man se massa vilda djur från elefantryggen! Men det finns även hästridning som är 1 timme längre och billigare så jag är lite kluven vilken jag ska göra. Sen ska vi även på Boma vilket är nån afrikansk buffé med massa olika vilda djur att äta (nåt mer också hoppas jag!) och afrikansk musik och dans! Alla säger att det är jättekul så det ser jag fram emot. Älskar afrikansk musik!

Så den här veckan blir väldigt lugn, först ledig idag då vi ska in till Bulawayo, Matopos på tisdag, jobb onsdag-torsdag sen åker vi på fredag och kommer hem på söndag! Sen ledig måndag igen :)

2 reaktioner på ”Victoriafallen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *