Tillbaka i Chengdu

Från det här:

20131130-004904.jpg

Till det här:

20131130-004928.jpg

Avslutar min fantastiska resa på ett lyxhotell i Chengdu! Känns lite sorgligt att lämna allt – pandorna, volontärerna och hela upplevelsen. Jag försökte att inte tänka så mycket på att det var min sista pandamatning när jag gav ”squiky toy” mat. Kommer inte ihåg vad han heter för han kom i förrgår från Shanghai och han låter som en pipleksak hela tiden! Ska lägga upp filmer här sen när jag är hemma. Den här tiden imorgon är jag på planet till Amsterdam. Känns faktiskt tråkigt. Men det ska bli roligt att få känna av lite julstämning för här har det inte varit så mycket. Fast just här på hotellet har de lite julpynt och spelade lite julmusik i restaurangen! Var tvungen att andas in julstämningen lite… Men saknade julmust och lussebullar! Nu ska jag sova sista natten i ett VARMT rum!

2 reaktioner på ”Tillbaka i Chengdu

  1. Du är så välkommen hem! Massor av toapapper , brasan brinner, öl och julmust i kylen, kaffet är nybryggt, ris, sallad och vatten på bordet ja vad kan du mer begära :) and the princess is home :) .Vi ses i morgon kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *