Middag

Ikväll fick vi veta lite spontant att vi skulle på middag med alla pandakeepers i Yaan. Och lite omväxling är ju alltid trevligt! Vi hamnade på en stor restaurang med tre busslass där det hängde grillade kycklingar upp och ner. Såg inte så lovande ut… Men det var lite roligt för vi träffade massa folk vi kände för vi har pratat med så många på pandacentret! Några panda adopters som har adopterat pandor, andra volontärer och reportrar. Det var tack vare the adopters som vi fick den här middagen för den här veckan får dom komma hit och ”hug a panda” som tack för deras hjälp. Det är så roligt att prata med folk som alla är här pga pandorna!

Middagen då. Det bjöds på en herrans massa öl och kinesiskt risvin (?!) men jag höll mig till pepsi. Värsta lyxen! Allt är bättre än kokt kranvatten… Sen började maten strömma in, säkert 15 olika tallrikar med mat. Eller ja, det var en anka med huvud, en hel fisk, fläsk med skinn, andra djurben och massa annat. Ingen dröm för mig och Patricia precis. Men hon har 22 års erfarenhet av vegetarianism så hon har öga och smak för vad som jag kan äta. Det var skaldjur i dom enda sakerna som såg vegetariska ut… Så för mig blev det ingen brakmiddag. På riktigt – jag kommer tyna bort här! Äter som en fluga och går backe upp och backe ner 4 gånger om dagen. Crazy. Shit vad jag ska äta RIKTIG mat hemma! Vilket inte inkluderar ris eller nudlar.

Och jag trodde verkligen inte kineserna var värsta partydjuren men dom är verkligen galna! Kommer och ska skåla med oss sen är det botten upp haha. Men trots den uteblivna maten var det en trevlig kväll som fortsatte i sällskapsrummet här med drinking games men jag var bara åskådare där haha.

20131112-231622.jpg

20131112-231636.jpg

20131112-231631.jpg

20131112-231627.jpg

Får se hur många som kommer och matar pandorna imorgon bitti 😉

12 reaktioner på ”Middag

 1. Kul med spontangrejor och träffa nya människor!!
  Det är så fina bilder du lägger upp!
  Farmor sa att Elisabet hade tittat på dem oxå :)
  Kram från ett typiskt novembersverige!!

 2. alltså du är i KINA, ser så kolt ut på alla bilder 😀 roligt att ni hittar på så mycket grejer och SKÖNT med en veggokompis…. fan, det är inte lätt att äta utomlands!! KRAM till min fina vän <3

 3. Nice!
  So is it worse for vegy in China than in Croatia? :p
  hahaha
  How many kg have you lost than? Hope you won’t be too skinny now, even though you would like it! 😉
  Miss you!! 😀

 4. Hej Malin! Va roligt !! du verkar ha!! Här på ICA saknar vi dig och skickar en försenad Grattis hälsning!! Hoppas du inte fryser för mycket!! Allt väl och Välkommen hem igen!!/ Elisabeth

  1. Hej! Ja det är väldigt roligt och spännande! Kul att du läser :) haha tyvärr fryser jag väldigt mycket… Ni får ha värmt upp ica tills jag kommer tillbaka! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *