Kväll

Tjoho!

Imorgon ska vi åka 5:30 från hotellet för att övernatta en natt på Pemba island! Så det blir nog dött på bloggen då vi inte vet vart vi ska bo men troligen finns inget internet iallafall. Bara vi får toalett så!

Min förkylning är bättre idag iallafall men jag har fått så fruktansvärt med finnar i ansiktet!! Jäkla solkräm…

Känns konstigt att det är JULAFTON om mindre än en månad! Och att jag kommer missa början av julkalendern! Vi började sjunga jullåtar idag och lyssnade även lite. Ska göra hela jullistan offline så man klarar sig på resan hem 😉 ÄLSKAR JUL!!!

Har inte så mycket mer att säga nu. Men det är jätteroligt att många kommenterar, så kul att komma in och läsa :) är dålig på att svara men det är jättesegt för mig när jag ska svara..! Men ni vet iallafall att jag ler och blir glad av allt ni skriver :) Kram på er!

Mysig bild från Chipangali!

IMG_7602.PNG

3 reaktioner på ”Kväll

  1. Vi är övertygade om att ni kommer att längta tillbaka och framför allt minnas hela livet.
    Hoppas ni har det lika härligt i fortsättningen.
    Sköt om er!

  2. Skönt att förkylningen gett med sig!
    Ja snart är det jul! Helt galet vad fort det går! Mickan har börja skylta idag och det blir så fint!! Sköt om er och hälsa Sandra!!
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *