Lejonmöte!

Idag blev vi äntligen indelade i grupper och jag fick vara med Lisa från Värmland! Puh, så skönt. Så idag har vi haft ”lätta” babies vilket är Pooky och Oliver (bush baby och uggla som bor tillsammans i en matsal där det luktar skit), Dina och baby birds. Jättemånga är rädda för att gå in till Pooky och Oliver eftersom man aldrig vet var den lilla bush babyn är för han hoppar som en tok överallt utan att man hör ett knyst! Så man spiller ofta ut vattnet man kommer in med för man hoppar till när han kastar sig mot en när man öppnar dörren typ. Nu låter det som värsta monstret men han är jätteliten, som en ekorre, och ser ut som en lemur i formen typ så han är hur söt som helst. Men läskig för han är så oberäknelig. Ugglan har attackerat mig också nyligen och rivit och bitit i mina fötter! Så nu är jag också rädd att gå in där.

Annars idag har vi bytt vatten till fåglarna och sopat gångarna och gett högarna till babianerna och ankorna.

Och dagens och veckans höjdpunkt var när vi gick in till Nkulu! Finaste, goaste lejonet. Han är rätt stor ändå för att vara en ”unge” men han va jättesnäll! Men han är tuff när han leker med killar. Ryan, familjens son, är hans bästis så han följer honom vart han än går och leker och busar med honom hela tiden. Men han börjat bli för stor för att gå in till nu eftersom han kan bli för tuff när han leker. Som tur var strök han sig bara mot mig som en katt. Han är väldigt gosig och lekfull! Åh varför har vi inte gjort det här tidigare?! Delvis för att jag är rädd för katter och lejon är ju inget undantag… Och skulle han vilja skulle han ju kunna destroy me..! Jag fick dock utslag på benen och började nysa som fasen. Men ska in till honom minst en gång till innan jag åker, älskar honom!

IMG_7456.JPG

IMG_7453.JPG

2 reaktioner på ”Lejonmöte!

  1. Så himla häftigt!!! Herregud, jag hade också velat hänga med lejon!! Är så glad för din skull Mallan, du är grym som gör så mycket fint volontärarbete och som bryr sig så mycket om andra <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *