Baby day

Nu är vi bara 6 st kvar och vi har 13 babies att göra. Och det är volontärerna som ansvarar för dem, de anställda ansvarar för alla de andra djuren. De här ingår i babies:

– Duikern Dina
– Kameleonter
– Vuxna igelkottar
– Igelkott bebis Amani (ny)
– Vuxna ekorrar
– Ugglan Max
– Sköldpaddsbebisar
– Lammen Kane och Micayla (ny)
– Rovfågelunge (ny)
– Guinea fowl bebisar 2 st (ny)
– 2 st andra fågelungar (ny)
– Bush babyn Pooky och hans kompanjon ugglan Oliver

Tyvärr dog Max’s ugglekompis Casper imorse! :( har ingen bild på honom heller…. Kanske var det det dåliga köttet som han åt… Sorgligt iallafall.

Så idag har vi haft fullt upp med alla babies! Tur det så vi slapp vara på carnivores hihi.

Lilla lammet Kane har varit det minsta lamm jag sett tills jag såg den nya lilla Micayla! Hon är SÅ liten! Lika vinglig som Bambi. Hon är för liten för att nå upp till mammans spenar. Hon har en tvillingbror också som det går bättre för. Vi ska tydligen ha Micayla i stugorna över nätterna för att kunna nattmata. Och 03- matningen av Kane är framflyttad till 06 så jag och Sandra hade det imorse. Men det var lite missförstånd hit och dit så det slutade med att vi försökte mata Micaylas bror som inte skulle ha.

Lillplutten med extramamman Luna som tvättar henne hela tiden
IMG_7354.JPG

IMG_7360.JPG

IMG_7365.JPG

IMG_7370.JPG

Kaninungarna har flyttat med deras mammor till en av burarna vi gjorde iordning! Tillsammans med den skadade kaninhanen som gjort illa nosen. Så det lär väl bli fler ungar där snart! Hoppas de fortsätter växa och att mammorna fortfarande diar dem för det är en rätt stor bur för så små kaniner…. Vissa har ju inte öppnat ögonen än.

Här bor de nu! Och hur söt kan man vara?!

IMG_7372.JPG

IMG_7373.JPG

Vi fångade gräshoppor idag med i hettan, 60 st!! Så imorn slipper vi för vi fångade dubbelt idag.

Guinea fowls (ingen aning vad de heter på svenska)

IMG_7350.JPG

Flyttade över sköldisarna till en större bur

IMG_7351.JPG

Ugglan Max!

IMG_7352.JPG

Bebben Amani!

IMG_7369.JPG

IMG_7356.JPG

IMG_7359.JPG

Fågelungar

IMG_7361.JPG

IMG_7363.JPG

Frågade Nicky om sponsring av skolan och de är just nu i behov av staket så inte kossorna kommer in på gården men de behöver också papper och pennor. Och det känns kanske roligare att ge så man ser reaktionen på barnen på en gång! Nicky skulle kolla priser på staket och sånt på måndag men min fråga till mina anhängare ( 😉 ) som är villiga att sponsra, hur mycket är ni villiga att ge? Jag kollade på block på en Supermarket och de kostade typ 50 cent st. Nu vet jag inte vad priset är på blanka papper och saxar som de behövde men Nicky skulle kolla det med. Jag ser väldigt mycket fram emot att kunna ge den skolan och barnen nåt extra!

4 reaktioner på ”Baby day

  1. Fan vad grymt Malin! Jag och Erik vill bidra med 300 kr. Så jäkla grymt att man verkligen vet att alla pennor, papper och ett eventuellt staket verkligen kommer fram. Jag för över pengarna senast imorn, innan jag åker. Ska ju till San fransisco!! 😀 Vet inte om jag nämnt det. Vi ska till SF-L.A och sist Washinton :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *