Ny stuga

Måndag = ledig dag. Men eftersom häften är på safari så måste vi som är kvar göra alla babies vilket inkluderar att fånga gräshoppor. Jag har gjort det i princip VARENDA dag sen jag kom hit! Det är skitjobbigt, varmt och jag känner mig dum eftersom dom blir mat till kameleonterna. Så nej, ingen ledighet idag. Sa hejdå till swedish crew imorse. Känns konstigt och tråkigt.

Men vi var iallafall in till stan idag och åt pizza (och pommes!) och handlade. Skulle köpa en ny cider, den som blev snodd men tror ni inte den va slut i affären då!? Jag tror inte det är meningen att jag ska smaka den. Jag har inte frågat om sponsring av skolan än. Men jobbar på det!

Vi har fått uppgraderad stuga idag också! Nu bor vi i campet OCH HAR EGEN TOALETT WOHOOO!! Och dusch – med varmvatten! Detta är dock en ovanlighet men ändå WOHO! Tyvärr har badrummet ingen dörr så man kan i princip vinka till varann från sängarna när nån är på toa. Men nu finns iallafall möjligheten att använda den när man vaknar på nätterna och inte vågar gå ut i mörkret bland ormar, grodor, spindlar och ödlor för att gå på toa.

Ikväll åt vi middag i familjens hus vid TV:n! Kommer inte ihåg sist jag kollade på TV eller ens såg en?! Vilken lyx alltså!

Finns inte så mycket mer att säga om dagen. Gosade lite med en av kaninungarna som snart är tre veckor! SÅ SÖÖT! En till från minsta kullen har öppnat ögonen också :) Vi fick beröm igen av rovdjursansvarig för att vi gjort så fint åt kaninerna och att det aldrig varit så fint åt dom! Kul att höra.

Hejdå gamla stugan!

IMG_7319.JPG

Nu bor vi såhär! Lite mindre men större sängar och två eluttag och viktigast av allt – TOA!

IMG_7321.JPG

IMG_7320.JPG

IMG_7322-2.JPG

2 reaktioner på ”Ny stuga

  1. Vad härligt tjejer, blir ngr veckor nu m lite mer bekvämlighet, skönt! Kul att se dottern Sandra och att hon ser lite xtra nöjd ut! Toa!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *