Molnig dag

Idag var det riktigt kallt efter regnvädret igår! Vi fortsatte med kaninburen och tog det väääääldigt lugnt för att slippa göra nåt annat. Kelade lite med tjockiskaninen och bar den – shiiiit vilken bjässe alltså! Lite motion skulle behövas där.
IMG_7304.JPG

IMG_7303.JPG

Sen var vi lediga och eftersom det var molnigt och blåste storm sov vi lite. När vi vaknade satte jag mig vid poolen för då hade solen tittat fram. Innan den gick ner passade vi på att gå på fotorunda och lyssna på lejonen. Så mäktigt ljud! Ska lägga upp massa filmer sen.

IMG_7306.JPG

IMG_7307.JPG

IMG_7311.JPG

IMG_7314.JPG

IMG_7312.JPG

IMG_7308.JPG

Sen bestämdes det tydligen att jag och Sandra skulle upp IGEN kl 3 och mata lammen trots att ingen annan som är kvar här har gjort det vid 3. Men dom har ju gjort det hela dagen idag och ska ju upp på safari tidigt imorgon så de kan ju inte gå upp kl 3 då eller. För det är ju inte så att vi gjorde alla babies 5 ggr om dagen plus natt när dom var ute och campade… Jag skall erkänna att jag blir oerhört frustrerad och irriterad över sånt här och just nu känns tre veckor vääääldigt långt. Speciellt eftersom Swedish crew åker hem imorgon :(

Upptäckte nu att min cider var snodd från kylskåpet. Det är andra gången det händer. Första gången hade nån ”lånat” den och köpt en ny och det är den nya som nån nu har tagit, trots att mitt namn står stort två gånger över flaskan. Hade en till också som blev ”lånad” och fick tillbaka en annan sort som jag betvivlar är lika god. Och det är den som är kvar. Får väl se om den här blir replaced nu så. Sorry men snart bryter jag ihop.

3 reaktioner på ”Molnig dag

  1. JAG DÖR – herregud vilka fina bilder! Och lejonet som ligger på rygg <3 Åh.

    Fan vad irriterande med folk som snor ens mat. Du borde köra en rossiboi och ba: My cider?? MY CIDER?!?!!

  2. Härliga bilder Malin. Nu är vi hemma igen efter en härlig vecka på Teneriffa. Vi träffade en tjej, Isabelle, som blev intresserad av det det du gör. Hon fick länken hit så vi får se om hon skriver ngn kommentar senare.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *