TISDAG

Jippie den här veckan är det jag Sandra och Ellen i grupp! Så idag (tisdag) har vi städat ur kaninernas inhägnad vilket var väldigt behövligt. Men de har ju bara betonggolv så det är ju dumt…. Men vi försökte plantera in lite gräs och la in massa jord och imorn blir det mer jord och mer hö. Vi byggde även lite skydd och grejer som de var nyfikna på direkt! Det är redan typ 11 kaniner och den nya kaninmamman fick 6 ungar! Plus de tre som den andra har. Plus den skadade kaninen så lika många till ska in. Det är absolut inte för litet för så många kaniner, det som är grejen är att de kommer ju bara fortsätta föröka sig…. Plus att jag såg ett bo som en annan kanin gjort men hon är inte tjock så jag hoppas hon är skendräktig..!

IMG_7210.JPG

IMG_7221.JPG

IMG_7222.JPG

Vi har även fått mata små lamm idag för deras mamma låter dem inte dia. Så vi får hålla fast henne för att vänja henne och jäklar va starka får är! Och lammen är så fruktansvärt söta! Så små! Och kaninungarna med, en öppnade ögonen idag! Dock är en så himla liten… Och eftersom båda familjerna är tillsammans så ligger alla ungar i samma bo oftast så den lilla krabaten får ju svårt att hävda sig mot de som är äldre. Hoppas bara alla överlever! Hörde nu att vi måste flaskmata lammen på nätterna också, kl 03..!

IMG_7220.JPG

Angående internet så är jag skitless eftersom jag inte haft tillgång till det för jag vill inte betala mer än engångsavgiften på 20 USD . Och när man väl gjort det är det världens segaste och går knappt att ladda upp bilder. Ska fortsätta bråka om detta för jag vill ju gärna att Volontärresor står för vad de säger. För om jag ska hålla bloggen levande och kanske skypa med familjen nåt på resterande 4 veckor här så behövs ju mer än 500 mb.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *