40 timmar

Nu har jag tagit in min väskan och packat alla mediciner och hygiengrejer samt lagt lite annan packning i en hög. Jag har gjort sista arbetspasset på jobbet och sagt hejdå till några nära och kära. Men varken jag eller Sandra fattar att det bara är 40 timmar kvar tills vi åker!!! På nåt sätt är jag så sjukt oförberedd på den här resan men samtidigt förberedd. Egentligen är det väl bara att lägga i sakerna i väskan så är jag klar. Men det känns så overkligt. Vi har väntat på det här i ungefär ett år och det har känts så långt fram att det aldrig kommer hända men snart är dagen här på riktigt! Vet inte vad som behövs för att det ska gå upp för oss att det är nu det händer?!

min packning hittills.

IMG_6873.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *