Jag är redo?!

IMG_6852.JPG

 

Nu har jag inhandlat allt jag behöver tror jag! I medicinväg iallafall… Vet inte hur det kommer bli med solkrämen, om det ”räcker” för nästa vecka blir det 39 (TRETTIONIO) grader i Bulawayo (Zimbabwe)! Har nog aldrig varit i sån hetta. Så det blir till att dricka mycket vatten och Resorb antar jag och försöka skydda sig så gott det går. Men jag vill ju gärna bli lite brun också :) Men det kan man ju fixa på Zanzibar om inte annat!

 

Nu ska jag svara på två viktiga frågor som folk kanske undrar över:

– Hur är det med dricksvattnet?

Dricksvatten tillhandahålls av projektet men det finns även vatten att köpa i kiosken på plats.

 

– Finns det internet? Och viktigast av allt: kommer jag kunna blogga?

Ja, det finns trådlöst internet enligt uppgift och därför kommer jag kunna blogga som vanligt förhoppningsvis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *