Motgångar

Igår gick toalettdörren i baklås för mig på panda office! Fick verkligen inte upp dörren så tre andra stod utanför och guidade mig hur jag skulle öppna så till slut efter typ 5 minuter kom jag ut. Pinsamt.

Den bitchen som jag berättade om igår som tog kvastarna och skyffeln ur våra händer sa inte ens god morgon när jag kom imorse och sa god morgon..! Även om man inte kan engelska kan man iallafall le eller nånting! Tur att andra keepers är mer mogna och snälla iallafall. Och de klagade på att jag städade för noga idag! Det låg massa gammalt bajs i inhängnaden så jag började göra rent men då sa dom att jag inte skulle göra så rent. Där får man för att man försöker hjälpa till.

3 reaktioner på ”Motgångar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *