Bitch

Jag är väldigt nyfiken på att veta hur kallt det är inomhus på hotellet. Det kan MAX vara 10-15 grader! Eftersom det är varmare ute än inne så borde det vara där någonstans… Helt sjukt iallafall.

Har haft en ganska frustrerande förmiddag med en till keeper som är värsta bitchen! Vi städade fem inhängnader imorse och fick inte mata våra pandor en enda gång! Hon tog allt bröd och gav till dom medan vi fick kolla på. Vi har BETALAT för att jobba här, medan hon får betalt för att göra allt och kan göra det närhelst hon vill men vi är bara här i fyra veckor! Och det här är vår sista. Det är ju tack vare pandajobbet som man kunnat stå ut med allt det andra men om det OCKSÅ ska tas ifrån oss känns det ganska värdelöst.

Sedan satt vi och värmde oss på kontoret runt en kokplatta. Jag var så galet trött så jag visste inte vad jag ska ta mig till! Blundade jag lite för länge så vinglade jag till och höll på ramla av stolen..! Fick en god kaffe efter så jag vaknade till lite iallafall. Sen kraschade jag i sängen efter sista matningen och sov som en stock och typ missade middagen..! Klockan halv 7 vaknade jag och hade ingen aning om det var dags för frukost, middag eller lunch – jag var heelt borta och förvirrad! Nu har jag iallafall ätit kalla pommes, omelett och ris… Woho. Nu ska vi ha filmkväll!

Babies!

20131125-193501.jpg

20131125-193507.jpg

Duktig TongTong!

20131125-193549.jpg

20131125-193735.jpg

20131125-193743.jpg

2 reaktioner på ”Bitch

  1. Åh jag läste ditt inlägg från den 24:e för typ två timmar sen å gick in på bloggen nu igen för att kommentera så såg jag att du nyss skrivit ett till inlägg! Score 😀

    Men ja, vilken bitch indeed. Ni ska ju åka snart iallafall, klart ni ska får göra det, som också är bland de roligaste kan jag tänka mig. Själv sitter jag på jobbet nu och har lunchrast. Skönt att du fick sova lite då! Såg att du stannar till lördag, vad roligt att du gör
    det för dig! Men stanna inte allt för länge för vi saknar dig massor! <3 så kul att du bloggar så man hänger med i ditt liv :-) jag och johanna vill gärna skypea med dig om det går för dig? Förslagsvis klockan 17:00 svensk tid? Vilket är.. 23:00 för dig som jag förstod det :-) puss och kram! / paulutta å joprutta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *