Nya pandor

Efter lunch gick jag och matade våra nya pandor, mår liiite bättre. Men huvudet är fortfarande tungt och magen är hungrig och orolig. Men jag klarade iallafall att gå så jag hoppas verkligen att jag är bra imorgon!!! Det sista jag vill är att bli sjuk och sängliggande här… För jag trivs verkligen! Förutom kylan, maten och toaletterna. Men livet är liksom så enkelt här, man går och matar och städar åt pandorna på morgonen och sen matar man tre gånger till under dagen. Och emellan så går man omkring och kollar på de andra pandorna. Det är så kravlöst liksom.

Det här är Wangija. Hon är en liiten blyg 9-årig tjej som håller i sin ena fot när hon äter, så söt!

20131118-160100.jpg

Det här är TongTong som också är en cool panda men han tar inte maten lika fint som de andra haha och är så ivrig att han står upp när man kommer med mat!

20131118-160105.jpg

Det är alltså dom nya. Skönt att slippa gå så långt nu på morgnarna! Det är häftigt att se hur alla har olika personligheter och ser olika ut. Man kanske kan tycka ”panda som panda” men så är det verkligen inte! Jag skulle kunna skilja på alla 4 som jag har matat iallafall, för då kommer man så nära.

Tack för alla krya på dig hälsningar! Ska verkligen försöka krya på mig nu.

5 reaktioner på ”Nya pandor

  1. Hoppas du mår bättre så du kan njuta fullt ut med dina pandor!Älskar pandornas stil! Ser sååå avslappnade ut :) Sköt om dig gumsan och ha en fin vecka där borta! Kramar från grannarna!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *