Feber

Lyckades hitta på en febertermometer och jag har feber… Jag satt till och med i t-shirt och åt nere där man alltid fryser!! Jag vill kunna äta men det går inte, maten liksom växer i munnen och jag mår illa… Plus att maten är så fruktansvärt tråkig! Nu var det lite pommes, ris och kokt gurka i nån fet sås. Jag vill bli mätt så ett problem är ur världen iallafall men jag är verkligen konstant hungrig. Här serveras maten kl 8, 12 och 6 och inget däremellan. Hemma kan man ju välja när och framförallt VAD man ska äta. Åh låt mig vara frisk imorgon! Jag orkar inte med det här… Vill inte skriva sjukblogg mer!

10 reaktioner på ”Feber

    1. Näe dåligt med frukt… Febern har försvunnit nu iallafall så det är en sak som är bättre. Men jag är fortfarande inte helt hundra…

  1. Tråkigt om du mår dålig Malin! Asså huur länge har du varit borta nu? Och hur länge är det kvar? Och vad händer sista tiden? Sum up för oss som är dålig på att hålla koll 😉 PUSS OCH KRYA

    1. Åkte den 3e och åker hem nu på lördag! Så då har jag varit borta i tre veckor men skulle kunna stanna längre eftersom jag förlorar massa dagar nu när jag är dålig :(((( tack lisa! <3

  2. Kämpa på,snart blir du bättre! Jättekul att kika in här och läsa om vad du har för dig och kolla på alla gulliga pandor:) kraam

  3. åh skit! nu får du alla mina krafter (är klar med hemtentan så jag behöver dom inte på ett tag 😉 )och så får du joppa på att bli frisk! KRYA :*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *