Hälsotillstånd

Jag känner mig lite bättre nu. Fryser inte lika mycket för duschen var faktiskt bra temperatur! Men har eventuellt lite feber och magkatarr eller nåt för jag mår lite illa och är hungrig konstant. Jag äter ju så segt så maten hinner kallna innan jag är klar. Och kallt ris med några grönsaker är ingen höjdare om man ska bli mätt.

När jag ändå är inne på mitt hälsotillstånd så kan jag passa på att berätta att en blåsa i munnen är helt borta, två är också påväg att försvinna och den fjärde gör fortfarande lite ont.

Nu ska jag sova och hoppas att allt är bra imorgon för vi ska till nya pandor då! Det vore katastrof att bli sjuk sista veckan…

9 reaktioner på ”Hälsotillstånd

  1. Äntligen en uppdatering om blåsorna, som jag väntat!!! Hoppas du blir bättre imorgon och försöker följa hälsopedagogens råd om maten (om det nu är möjligt)… men du kanske piggnar på dig när du får se de söta pandorna igen :) jag har varit lite dålig på att kommentera, tråkigt, jag vet! Men jag har typ varit blockad eller vad det stått.. men nu har fixarfrasse hjälpt mig! :)) vi kan ju kanske skypa imorrn när jag har jobbat klart :) jag ringer dig 😉

  2. Skönt att du känner dig bättre! Kul att få träffa nya pandor imorgon :)
    Jag ska vara med Vilda i morgon, ska bli mysigt! Jag tror täckningen är lite dålig där men jag provar med Skype i tre-tiden iaf!
    Kramar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *