Framme i Chengdu!

Äntligen helt framme! Delar rum med en tjej från Nya Zeeland som också ska till pandaprojektet, får se om det kommer två till till rummet….

Såg tjejen (Linda) med mitt namn på flygplatsen direkt så det va lugnt men sen skulle jag åka buss själv till hostelet och vid hållplatsen skulle hennes kompis hämta mig. ”He has short black hair” ja, som alla andra alltså… Bröt nästan ihop när jag inte såg honom på en gång så jag var påväg att ringa Linda men då precis kom han. Mig kan man inte lämna bara sådär för jag är typ som ett barn, med NOLL lokalsinne.

Nu är jag iallafall här och sängen är jättehård… Och det finns bara gemensam toalett och dusch. Och med toalett menar jag hål i backen. Och en annan utan toapapper.

Måste hitta nåt att äta nu och en adapter. Och duscha! Började resan igår med smink och hyfsat hår, nu har jag inget smink kvar och äckligt hår.

Jag måste gå på rundtur och knäppa kort här på stället! Nu är det ombytta roller – jag som har kameran i högsta hugg och kineserna är lugna, men det är väl så det ska va :)

3 reaktioner på ”Framme i Chengdu!

  1. omg malin nu är du där!!!! ska bli så kul att läsa om ditt äventyr här på bloggen 😀 så coolt allting!!! wehåå :)

  2. Spännande Malin!! Du kommer att fixa allt galant!! Vi kommer att följa ditt äventyr här hemma från Ängsvägen :-) Ha så skoj och var rädd om dig! Kramar från Forsbergs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *