Sagt om projektet

En tjej som var på pandaprojektet i somras via Volontärresor:

”Att detta var en ny utmaning är bortom allt tvivel. Jag gick på ett plan som tog mig över till andra sidan jorden, till en främmande kultur. När jag var där mötte jag kulturella skillnader, annan typ av klimat, nya människor och ett helt annat språk. Jag lärde mig att inte underskatta hur farligt ett djur kan vara, oavsett hur gulligt det kan verka. Jag lärde mig hur man kan bryta bambu ordentligt och att det handlar om grundläggande kunskaper att ta hand om en panda. Slutligen hade jag en fantastisk tid med många äventyr och fantastiska människor där och skulle definitivt upprepa denna resa.”

1382406_10152268596368082_1334310883_n

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *