Information

En till bild från centret!

1382885_10152264451973082_1426122010_n

 

Det blir mycket bilder nu. Är inte riktigt vän med det här bloggverktyget, för en gång skull var det faktiskt lättare från mobilen! Och det är ju den jag kommer använda i Kina. Om det nu funkar, de har ju lite speciella regler vad gäller censur och så… Facebook till exempel, det vet jag inte om det funkar. Men Skype ska enligt uppgift fungera, puh. Men facebook… Hur ska jag klara mig utan kontakt med NÅGON i tre veckor?! Från andra sidan jordklotet liksom.

Hur som helst, jag landar på ett ställe som heter Chengdu (hade aldrig hört talas om det innan den här resan) och tänkte väl liksom att det är en stad. Men där bor det 10 miljoner. Kinas fjärde största stad. Mer folk än hela Sverige! Sen är slutdestinationen Yaan som jag tänkte mig var en lite by typ. Men nej, 1 miljon. Som Stockholm. Men det är väl så att i Kina finns det inga byar.

Det ska bli väldigt roligt iallafall och jag börjar bli lite nervös! Temperaturen just nu ligger mellan 15-20 grader och det är lite regnigt. Men förra veckan var det faktiskt stor sol och 29! Det är så svårt att veta vad jag ska ta med mig för kläder. Det är väldigt fuktigt så gärna lättorkade material. Sen vill man kanske åka någonstans på helgerna då jag är ledig men vad ska man ha på sig då? Jag brukar ju alltid packa med mig alldeles för mycket…

Jag vet att det är några till svenskar som ska till Kina samma datum som jag, varav en som skulle till pandaprojektet. Ska försöka få tag på den personen via volontärresor.se så kanske jag kan ha lite kontakt.

Jag håller på bli lite förkyld tror jag.. Håller på velar fram och tillbaka om jag ska ta influensavaccinet eller inte. Har aldrig gjort det förr och det har inte varit några problem. Åh jag vet inte!

Hejsvejs.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *